Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Newton grote winnaar bij NFL Awards-show

Cam Newton was er zelf niet bij, maar op de vooravond van de Super Bowl was hij de grote man tijdens de uitreiking van de NFL Awards. De quarterback van de Carolina Panthers ging er met de MVP- en Offensive Player of the Year-award van door.

“Het betekent heel veel, maar niet alleen voor mezelf”, zei Newton in een videoboodschap over zijn MVP-prijs. “Om de eerste Panther ooit te zijn die het wint, daar ben ik het meest trots op. Ik heb al veel awards ontvangen, maar om deze organisatie hier te krijgen, daar ben ik erg trots op. We zijn hier niet vanzelf beland. Het vergde jaren van hard werken en toewijding en nu plukken we daar de vruchten van.”

Newton ontving in totaal 48 van de beschikbare 50 stemmen. De andere twee stemmen gingen naar Tom Brady en Carson Palmer. Cam’s coach, Ron Rivera, ging aan de haal met de Coach of the Year-award. Andere prijzen waren er voor J.J. Watt (Defensive Player of the Year), Eric Berry (Comeback Player of the Year) en Todd Gurley (Offensive Rookie of the Year) en Marcus Peters (Defensive Rookie of the Year). Anquan Boldin ging aan de haal met de Walter Payton NFL Man of the Year dankzij zijn werk naast het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *