Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Onberekenbare Lynch wil met Pensioen

Geen Beast Mode meer in de NFL in 2016. Althans dat is wat mensen dicht bij Marshawn Lynch claimen. De eigenzinnige runningback van de Seattle Seahawks wil met pensioen gaan. 

Vorig jaar ging Lynch volledig over de emmer na de verloren Super Bowl tegen de Patriots en ontvluchtte hij het stadion zonder te douchen. Toen al speelde hij met de gedachte van een pensioen. De geluiden zijn nu sterker dan vorig jaar. Hierbij speelt ongetwijfeld mee dat Lynch het afgelopen seizoen als verloren mocht beschouwen door een hamstringblessure in de eerste helft en een buikspieroperatie die hem zijn tweede helft kostte. In de verloren playoffs wedstrijd tegen de Panthers keerde hij nog even terug. Zijn 6 carries voor 20 yards lijken nu zijn laatste in zijn loopbaan.

Uiteraard gaan veel mensen hem dit nog uit zijn hoofd proberen te praten. En het kan nog alle kanten op, gezien het onberekenbare karakter van meneer Lynch. Voor de Seattle Seahawks komt dit niet zo slecht uit. Het scheelt ze ruim 11 miljoen dollar op de salary cap en ze hebben met Thomas Rawls zijn opvolger al in huis.

Het zou betekenen dat de Draft Class van 2021 zwaar geladen gaat zijn. Charles Woodson is al gestopt. Daarbij spelen Calvin Johnson, Julius Peppers, Peyton Manning en nu ook Marshawn Lynch met de gedachte om met pensioen te gaan. Allermaal spelers op weg naar Canton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *