Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Manziel Maniac: Problemen voor Johnny Football

Understatement van de dag: de carrière van Johnny Manziel zit momenteel in een dipje. De Cleveland Browns lieten vorige week weten dat de wegen met de quarterback gaan scheiden en ondertussen komen er steeds meer gure details naar buiten. Zo verscheen Manziel in december hevig onder de invloed van iets op het complex van de Browns.

De Browns kwamen dinsdag onder druk te staan, toen er een rapport naar buiten kwam dat ze hadden gelogen over de symptomen van een hersenschudding bij Manziel, voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het seizoen. Volgens de overlevering hadden ze dit gedaan om te maskeren dat de spelverdeler de week ervoor compleet lamgeslagen aan kwam zetten bij een teammeeting. Een werknemer van de Browns vertelde ESPN’s Adam Schefter vandaag dat Manziel niet bepaald fris voor de dag kwam. “Manziel zag er verschrikkelijk uit. Hij was niet dronken, maar had een heftige kater van iets. Er was iets aan de hand.” Volgens de werknemer kon Manziel niet tegen licht, moest hij overgeven en had hij flinke hoofdpijn.

Volgens de Browns werd vier dagen voor de laatste wedstrijd een hersenschudding vastgesteld bij Manziel door een onafhankelijke neuroloog. De quarterback speelde het duel niet, maar was naar verluidt wel in Las Vegas om de beest uit te hangen. Naar aanleiding daarvan miste hij op 3 januari een belangrijke meeting.

De bizarre details komen naar buiten, nadat de vader van Manziel vorige week zijn zorgen had uitgesproken over zijn zoon. Hij liet weten dat, als Manziel zo doorgaat, hij niet verwacht dat Johnny Football zijn 24ste verjaardag haalt. Familieleden en vrienden hebben al een aantal keer geprobeerd hem in een afkickkliniek te krijgen, maar Manziel weigert om zich te laten opschonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *