Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Martin Doomen naar Tilburg Wolves?

Noem het Carnaval of noem het de kriebels van een nieuw begin van de AFBN Eredivisie: maar de naam van defensive coördinator Martin Doomen werd de afgelopen dagen nadrukkelijk in verband gebracht met de Tilburg Wolves.

Een innige relatie met de nieuwste welp uit de AFBN-familie is niet vreemd. Doomen is woonachtig in Tilburg en bracht een groot deel van zijn spelersloopbaan door bij de Tilburg Steelers. Een echte Kruikenzeiker, dus.

Nu de laatste avond van Carnaval echter is aangebroken, verwijst Doomen de flirt naar het land der fabelen. “Ik zal daar vast wel een keer een kijkje nemen, maar op dit moment ga ik mijzelf niet aan een club verbinden.”

Tilburg Wolves houdt op 13, 20 en 28 maart Rookie Days. Hoofdcoach John Jolie, ooit quarterback van de plaatselijke Steelers, gebruikt deze dagen om nieuwe spelers te werven voor zijn team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *