Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘McCoy slaat zich in de problemen’

Er loopt een politieonderzoek naar een vechtpartij waar LeSean McCoy deelgenoot aan zou zijn geweest. De running back van de Buffalo Bills heeft zich naar verluidt misdragen in het uitgaansleven van Philadelphia. Samen met zijn entourage heeft hij daar in de nacht van zaterdag op zondag twee ‘off-duty’ agenten mishandeld. De twee moesten zich laten behandelen in het ziekenhuis.

Het gevecht brak uit in een club genaamd ‘Recess’ en ging over een fles champagne, aldus een statement van de politie. Volgens de lokale autoriteiten begon het met ‘duwen en trekken’ met de ene agent, waarbij deze op de grond belandde en daar ‘meerdere keren werd geslagen en geslagen op het lichaam en het hoofd door alle vier de verdachten’. Hij hield er onder andere een gescheurde wenkbrauw, gebroken neus en gebroken ribben aan over. De tweede agent kwam, samen met de security van de club, te hulp en moest boven zijn oog gehecht worden. Alle betrokkenen werden uiteindelijk de club uitgezet.

De politie wilde nog geen namen noemen, maar volgens een bron met kennis over de zaak was McCoy één van de vier mannen die zich hebben misdragen. In de komende dagen wordt meer duidelijk als de arrestatiebevelen de deur uitgaan.

Geruchten over de vechtpartij deden al de ronde tijdens de Super Bowl. Speculerende experts spraken al over ‘einde carrière’ voor McCoy, mochten de geruchten waar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *