Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Colin Kaepernick wil San Francisco verlaten

San Francisco 49ers GM Trent Baalke en head coach Chip Kelly willen Kaepernick in rood en goud volgend seizoen. Beide heren maakten er een zaak van om dit te benadrukken in hun gesprekken met de media tijdens de NFL scouting combine in Indianapolis. De vertegenwoordigers van de quarterback lijken het hier echter grondig oneens mee te zijn. Ze waren er, hoogstwaarschijnlijk, snel bij om naar de pers te lekken dat ze toestemming hebben gevraagd om naar een trade op zoek te gaan.

Kelly gaf donderdag aan dat hij een fan is van Kaepernick en hoopte dat hij zou terugkeren om de strijd aan te gaan met Blaine Gabbert om zijn plaats in de basis opnieuw te veroveren. Op papier leek er geen betere fit voor Kaepernick dan het systeem van Kelly om zijn door blessures en slecht spel gesteisterd(e) seizoen(en) achter zich te laten. De quarterback lijkt echter andere plannen te hebben.

Vlak voor de Super Bowl bracht New York Daily News al een gelijkaardig verhaal naar voren, zij suggereerden dat de 49er voor de Jets zou willen spelen.

Hoewel NFL Media Insider Ian Rapoport al aangaf dat de makelaars van Kaepernick nog geen toestemming kregen van de 49ers, is dit circus nog lang niet voorbij. Geïnteresseerde teams zullen hoe dan ook een nieuwe opening hebben gezien om GM Trent Baalke eens op te bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *