Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

New England haalt twee ex-Chicago Bears binnen

In de voorbije twee dagen heeft head coach/general manager Bill Belichick zijn roster op verschillende plaatsen proberen te versterken. Zo heeft hij Jonathan Cooper aan zijn offensive line toegevoegd. Aan de andere kant van de bal haalde hij ook defensive end Chris Long binnen. Gisteren haalde hij dan ook nog eens twee ex-chicago Bears binnen.

Allereerst werd er een trade bewerkstelligd tussen de Bears en de New England Patriots. Daarbij werden Martellus Bennett en een sixth round draft pick verscheept naar Boston en kreeg de general manager van de Bears, Ryan Pace, een fourth round draft pick in de plaats. De idee van Bennett naast Gronkowski geeft vele defensive coordinators nu al nachtmerries.

Aan de andere zijde van de bal dan tekende free agent Shea McClellin een contract. Hij zal het vertrek van Jerod Mayo moeten opvangen in het midden van de defense. Met 81 tackles bij de Bears vorig jaar is hij niet de beste linebacker in de NFL maar Belichick heeft in het verleden al laten zien dat hij een neus heeft voor spelers die nog niet op hun top zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *