Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Wedstrijden NFL live op Twitter’

De NFL heeft een partner gevonden voor het streamen van de Thursday Night-wedstrijden. Fans kunnen de wedstrijden op deze dag live bekijken via Twitter. Dat maakte Roger Goodell dinsdag bekend – via Twitter.

Het online medium is al geruime tijd bezig met het zoeken naar oplossingen om de dienst een boost te geven. Twitte is immens populair, maar die populariteit stagneerde enigszins de afgelopen jaren. Met het streamen van de NFL wil het sociale medium zichzelf op een andere kaart zetten. Hoeveel de dienst zou moeten betalen voor het pakket, is nog niet bekend.

De NFL was al een tijd op zoek naar een partner voor de wedstrijden op donderdag. Facebook heeft sinds kort een ‘live-functie’ en leek even een eventuele partner voor de NFL-wedstrijden, maar recentelijk werd bekend dat Mark Zuckerberg er weinig heil in zag. Vorig seizoen streamde Yahoo een wedstrijd die werd gespeeld in Londen live via internet en het is zeer waarschijnlijk dat eenzelfde deal ook dit jaar wordt gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *