Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Opnieuw open try-outs Dutch Lions

De Dutch Lions houden morgen weer een open tryout om talent op te pikken voor het belangrijke EK dat in september in London wordt gespeeld. Iedereen is welkom deel te nemen en de coaches te bewijzen wat zij in huis hebben. De try-outs worden van 11 – 15 uur gehouden op het terrein van de Utrecht Dominators.

Hoofdcoach Rey Agaoglu hoopt uit de try-outs zo’n 30 recruits mee te nemen naar trainingskamp, waar zij met de reeds geselecteerde spelers wedijveren om een roster spot.

De enige vereiste voor de deelname aan de try out is dat ze staan ingeschreven bij een club/vereniging in binnen- of buitenland. Tevens moeten de spelers een Nederlands paspoort hebben en ten minste 18 jaar oud zijn.

Dit jaar staan er verschillende wedstrijden op het programma voor de Dutch Lions. Zo worden er naar verluidt enkele oefenwedstrijden gespeeld in Waalwijk en reist het team in september af naar London voor het Europees Kampioenschap.

Aanmelden voor de Tryouts kan door hier te klikken. Deelnemers dienen tevens online vooraf het inschrijfgeld te voldoen van 15 euro.

Spelers worden op de testdag onderworpen aan verschillende tests, waarvan de 40 yard dash en de vertical jump het meest populair zijn. Ook wordt er gebenchpressed om brute kracht te meten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *