Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Webster University hoofdsponsor Dutch Lions

Webster University – De enige Amerikaanse universiteit in Nederland – is komend speelseizoen hoofdsponsor van het Nationaal Nederlands team Dutch Lions.

Gedurende het speelseizoen prijkt het beeldmerk van Webster University op het shirt van het Nationale Team. Bovendien ondersteunt de topuniversiteit uit Leiden ook de vriendschappelijke wedstrijd Nederland – Ierland op zaterdag 27 augustus in het Mandemakers Stadion te Waalwijk.

Webster University ziet in de samenwerking een uitgelezen mogelijkheid om haar naamsbekendheid en imago een extra impuls te geven. Global Citizenship is het streven van de in 1915 opgerichte non-profit Amerikaanse universiteit, met een netwerk aan internationale campussen in St. Louis, Geneve, Wenen, London, Shanghai, Bangkok, Accra en Leiden. Met zo’n 350 internationale studenten wordt er in Leiden hard gewerkt aan de groei naar de ‘Global Citizenship’ van Undergraduate en Graduate studenten.

‘Wij zijn ontzettend trots op een kwalitatieve partner als Webster University. Webster straalt klasse uit, verbindt mensen uit verschillende culturen en houdt zich als geen ander actief bezig met de toekomst van haar studenten. Daar willen wij ons als Nationaal Team graag mee associëren,” aldus general manager Claudio Bartolozzi.

Marcus Muler, in het verleden coach van het Nationaal Team en tegenwoordig commercieel manager, is eveneens verheugd over de samenwerking. ‘Webster University biedt ons de mogelijkheid een topevenement te organiseren in Waalwijk. Zij zijn flexibel en denken op alle fronten mee. Dit schept een klimaat waarbij andere sponsoren kunnen aanhaken en fans kunnen genieten van topsport en een heel leuk avondje uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *