Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Coach LEF naar rehab

Eén van de gastcoaches van de 2016 editie van Legacy European Football (LEF) heeft zichzelf aangemeld bij een afkickkliniek voor het gebruik van het verboden middel, Adderall. Volgens Doug Martin, running back van de Tampa Bay Buccaneers, is dit een gevecht dat hij niet in zijn eentje kan winnen. Wij hebben bewondering voor die keuze.

Doug Martin is een tweemalig Pro Bowler. Hij is een eerste ronde-pick uit 2012 en voormalig teamgenoot van Nederlanders Ricky Tjong-a-Tjoe, Geraldo Boldewijn en Cedric Febis bij Boise State. Martin had in 2015 op één speler na het meeste yards in de NFL, over de grond.

In 2016 wilde het echter niet vlotten met Martin. Hij raakte in de tweede competitieweek geblesseerd aan zijn hamstring. Na zijn herstel (dat zes weken in beslag nam) werd hij echter nooit meer de oude. Zijn 2.9 yards/carry gemiddelde was nog nooit zo laag. De NFL-loopbaan van Martin bestrijkt nu vijf seizoenen, maar slechts in twee seizoenen daarvan wist hij te pieken.

Gridiron wenst de running back veel succes met rehab en een mooi vervolg van zijn loopbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *