Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bestuur 010 Trojans valt verder uit elkaar

Het bestuur van 010 Trojans heeft opnieuw een klap te verduren gekregen. Nadat vorig seizoen Danny Jansen en Altan Aksu hun aftreden aankondigden is het dit seizoen voorzitter Roy Smith die er de brui aan geeft. Smith kan het bestuurlijke werk niet langer combineren in relatie met gezondheidsproblemen.

Daarmee is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het lijden van 010 Trojans.  Twee seizoenen geleden sloeg de vlam in de pan. Destijds lag een vete tussen voorzitter Stephan Tuinenburg en bestuurslid Technische Zaken Joost van den Bogert ten grondslag aan het tumult.

Of de 010 Trojans nog stappen ondernemen om het bestuur weer op orde te krijgen is onbekend. De site van 010 geeft aan dat Edo van der Wouden en Ben Wesseling het nu nog ‘doen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *