Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Het gaat ‘goed’ met Johnny Football!

Het is weer tijd voor een update over Johnny Manziel. Als GridIron willen we ons graag positioneren als serieus AF-medium. Echter, na het zien van de foto’s van de dame met wie de gevallen college-ster over het strand liep, zijn die principes even over boord gegaan.

In twee seizoen wist Johnny Manziel zijn belofte na het winnen van de Heismann Trophy niet in te lossen. Off-field problemen kostte hem zijn contract in maart van dit jaar bij de Cleveland Browns. Hij ging terug naar de universiteit en het was even rustig rondom zijn persoontje.

Tot deze decembermaand.

Johnny Football schikte onlangs namelijk de rechtzaak met zijn ex-vriendin die hij in januari nog met de dood had bedreigd. Hij moet zich daarvoor wel onder psychische behandeling stellen. Daarnaast plaatste hij deze maand foto’s van zijn verjaardagsfeestje. Iets wat gepaard ging met het achterover slaan van een of ander goudgeel distillaat. Nog geen teken van herstel, waarvoor een NFL-team de telefoon zou willen pakken.

Johnny had vervolgens nog wel Twitter-contact met MVP-kandidaat Derek Carr. De collega-draftee uit 2014 boodt zijn hulp aan de gevallen ster aan om hem op het rechte pad te houden. Het lijkt er echter op dat Manziel alweer afgeleid is. Deze week werd hij in Miami op het strand gespot met zogenaamd actrice en Instagram-model Bre Tiesi.

Toegegeven een mooie ‘catch’ voor de gewezen quarterback, maar weer een voorbeeld dat Manziel zijn hersens niet echt gebruikt. Geen voorbode dus dat we rekening moeten houden met een serieuze comeback. Voorlopig dus de laatste update van Johnny Football. Ongetwijfeld komen er in de off-season weer berichten over mogelijke teams voor hem, maar na het zien van de foto’s met Bre Tiesi weten we eigenlijk al dat zijn football-carrière een gelukkige dood is gestorven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *