Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Washington Redskins verkwanselt tv-ratings

De tv-bazen van de grote Amerikaanse netwerken moeten gisteren hun haren uit het hoofd hebben getrokken. Door toedoen van Washington Redskins verloor de flexgame tussen Detroit Lions en Green Bay Packers gisteravond veel van haar charme.

“Win and you are in”, was de boodschap voor de Washington Redskins, die gisteren een divisierivaal New York Giants voor de kiezen kregen. Winst voor Washington zou betekenen dat heel Amerika een paar uurtjes later naar de allerlaatste wedstrijd van het reguliere seizoen zou kijken. Zowel Detroit als Green Bay hadden dan immers een overwinning nodig om te overleven in het postseason.

Washington verkwanselde echter de kans. De goed-geöliede aanvalsmachine van de ‘Skins stokte, dankzij aanhoudende druk van de Giants en quarterback Kirk Cousins vergooide de wedstrijd met een onderschepping. Het werd uiteindelijk 10-19.

Door het verlies van Washington speelden Detroit en Green Bay in de wetenschap dat ze de playoffs hadden bereikt. Het werd alsnog een mooie game (31-24 voor Green Bay), maar de echte spanning was er nooit. Het enige dat de winst van Green Bay bepaalde, was dat zij volgende week in eigen huis (zondag 8 januari, 22:30 uur) mogen aantreden tegen New York Giants.

De Lions hebben een uitwedstrijd tegen Seattle Seahawks voor de boeg (zaterdag 7 januari , 2:00 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *