Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Crusaders in Big6 2017

Amsterdam Crusaders speelt in de 2017 variant van de Europese topcompetitie BIG6.

Op het hoogste Europese niveau gaat de kampioen van Nederland in ieder geval de uitdaging aan met de New Yorker Lions (Duitsland), Frankfurt Universe (Duitsland) en Milano Seamen (Italië). Berlin Adler en Berlin Rebels zijn kandidaten voor de andere twee plaatsen in de BIG6, nu het Zweedse Carlstadt de uitnodiging heeft afgeslagen.

Bij de Amsterdam Crusaders zijn de voorbereidingen voor de eerste BIG6-thuisgame al in volle gang. Op 22 april 2017 ontvangen de Amsterdammers de Duitse New Yorker Lions (Braunschweig), winnaar van de laatste twee BIG6 competities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *