Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tilburg Wolves mikken op twee W’s

Voorzitter John Jolie van de Tilburg Wolves heeft een prognose afgegeven voor het nieuwe seizoen. De presus mikt op twee overwinningen in de Eerste Divisie. Daarnaast is het voor de voormalig Tilburg Steelers-quarterback belangrijk dat de Wolves in Tilburg en omstreken een positieve uitstraling genereren. Doel: meer leden.

Jolie heeft zijn praatje goed op orde. “Dat is onze eerste doelstelling. Daarna focussen we ons ook op jeugd-, flag- en tackle football, zodat we daar voldoende aanwezig krijgen. Voorlopig hebben we voor jeugdtackle een samenwerking met Spijkenisse Scouts, zodat deze jongens toch competitie spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *