Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Christian Heister nieuwe hoofdcoach Arnhem Falcons

Het heeft even geduurd, maar de Arnhem Falcons hebben een nieuwe hoofdcoach: Christian Heister.

Christian begon zijn footballloopbaan als speler bij de Cleve Conquerers. Mede door ontwikkelingen in zijn maatschappelijke carriere, besloot hij zich te richten op coaching. Hij was sinds 2011 verbonden aan de jeugd van Düsseldorf Panthers en haalde daar via American Football Verband Deutschland (AFVD) ook een officiële coachlicentie. 

Twee seizoenen geleden maakte Heister onder de vleugels van voormalig hoofdcoach Donnie Avant vlieguren bij de senioren van de Falcons. Dit leidde ertoe dat spelers en bestuur na het opstappen van Avant gesprekken aanknoopten met Heister. Daaruit bleek genoeg wederzijds vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan.

Begin oktober staan de mannen van de Arnhem Falcons weer met elkaar op het trainingsveld ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *