Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL-tweet over aardbeving Mexico valt niet in goede aarde

De NFL heeft de excuses aangeboden voor een tweet die donderdagnacht werd geplaatst op het account van NFL Mexico.

Direct na de aardbeving van 8,1 op de Schaal van Richter, waarbij meer dan 60 doden vielen, tweette het account luchtig “Those times Mexico City shakes with an earthquake, because it can’t believe the Chiefs have won the #Kickoff2017 game.”

De tweet in kwestie werd snel verwijderd.

De NFL meldde in een spijtbetuiging dat het geen waardige boodschap was en dat de sportbond wel zeker solidair was met het Mexicaanse volk. De footballbond wil graag voet aan vaste grond (no pun intended) in Midden-Amerika. New England Patriots en Los Angeles Raiders spelen op 19 november een reguliere seizoenwedstrijd in Mexico City.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *