Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geschorste Cushing was ‘always juiced’

De NFL schorst Texans linebacker Brian Cushing en oud-teammaat Vonta Leach gaf hem nog een trap na via Twitter. Cushing staat tien wedstrijden aan de kant voor gebruik van verboden middelen. Vrij vertaald twitterde Leach dat zijn voormalig ploeggenoot altijd stijf stond van de doping. 

Het is voor voormalig Defensive Rookie of the Year Cushing zijn tweede schorsing voor Performance Enhancing Drugs. In 2010 stond hij vier wedstrijden aan de kant. Deze keer mag hij tien wedstrijden toekijken. Een volgend vergrijp kost hem twee jaar. Cushing accepteerde de schorsing en wijt het aan té veel trainen. De schorsing levert hem toevallig ongewenst extra tijd geeft om te herstellen van de hersenschudding die hij overhield aan de seizoensopening afgelopen zondag. Vanaf 28 november mag hij weer meespelen en krijgt hij weer salaris.

Fullback Leach was er als de kippen bij om te zeggen dat Cushing ‘always juiced’ was. Vrij snel kwam hij erachter dat dit toch niet zo heel chique was. Hij verwijderde zijn tweet, maar meerdere mensen hadden al een print screen gemaakt. Blijft toch lastig dat verdomde social media.

Het blijft slecht nieuws deze week voor de Texans. Problemen met de quarterback positie, je dure ster-verdediger met een matige comeback en vingerblessure en dan ook een belangrijke linebacker kwijt. First pick…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *