Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Antonio Brown door het stof voor wangedrag

Pittsburgh Steelers wide receiver Antonio Brown heeft zijn excuses aangeboden voor zijn wangedrag aan de zijlijn van het divisie-duel tussen Pittsburgh Steelers en Baltimore Ravens. Brown was tijdens die wedstrijd een ‘distraction’, omdat quarterback Ben Roethlisberger de bal niet bij hem had gekregen toen hij wagenwijd vrij stond. Brown gooide daarom uit frustratie een Gatorade ton om en sloeg de hand van zijn coach weg.

Na het duel kwam het gedrag van Brown hem op kritiek te staan van hoofdcoach Mike Tomlin en zijn quarterback.

Volgens oud-teamgenoot Ryan Clark heeft Brown met zijn gedrag juist zijn dekmantel verloren. “Brown draait ons al jaren een rad voor de ogen,” aldus Clark, die Brown vier seizoenen meemaakte in de kleedkamer. “Hij pretendeert dit allemaal in het belang van de Pittsburgh Steelers te doen, maar uiteindelijk speelt Antonio Brown dit spelletje maar voor een persoon: Antonio Brown zelf. Niemand ziet namelijk wie hij echt is. Brown is een egoistische wide receiver.”

Antonio Brown staat tweede op de NFL receiving yards lijst met 388 yards. De laatste vier seizoenen had hij telkens meer dan 100 receptions. Ook dit jaar ligt hij op koers. Na vier wedstrijden mag hij namelijk al 30 ballen bijrekenen op zijn CV. Het is dan ook zeker de vraag waar de ’tantrum’  afgelopen zondag vandaan kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *