Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

PickSix.nl lijkt ter ziele

De populaire en mierzoete website www.picksix.nl is als een dief in de nacht vertrokken uit het vaderlandse American football-landschap. Dat staat op de Facebook-pagina van de site.

De site, die werd onderhouden door auteur Tiel van den Heuvel, bracht het nieuws over de AFBN op een positieve manier. Het is een klap voor de American football-community dat deze site nu niet langer nieuws levert. De hoop is nu gevestigd op het eveneens positieve www.blindside.nl om in de voetsporen van Van den Heuvel te treden.

Bij Gridiron.nl willen we Van den Heuvel vooral aansporen om over American Football te blijven schrijven. In het verleden was de Heezenaar al een gouden duo met de redactie van het huidige Gridiron, ondermeer in de samenstelling van het maandblad USA Sports. Zelf zegt de auteur daar echter over: “Ik heb de site altijd met veel plezier bijgehouden. De concurrentie was echter moordend, ik vond niet dat ik onderscheidend kon zijn in een medialandschap vol brekende verhalen en schokkende ontdekkingen. Ik wens de overgebleven sites niets dan goeds.”

Wie momenteel naar Picksix.nl surft, komt op de basketbalwebsite dunkz.nl terecht. Het lijkt erop dat Van den Heuvel zijn liefde voor basketbal dan ook laat prevaleren boven zijn American football-verstand. Wij wensen de auteur alle wijsheid toe en hopen hem snel weer terug te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *