Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuw contract Commissioner hangt op ontslagvergoeding

Commissioner Roger Goodell krijgt een contractverlenging, maar voelt duidelijk dat hij wel op de hot seat zit.

De reden dat de contractverlenging namelijk nog niet is getekend, komt doordat zowel de NFL als de baas er nog niet uit zijn over de hoogte van de ontslagvergoeding. Aangezien de grootste sportbaas in de Verenigde Staten jaarlijks zo’n 30 miljoen dollar mag bijschrijven op zijn bankrekening, is de hoogte van de ontslagvergoeding nogal arbitrair.

Goodell is baas van de National Football League sinds 8 augustus 2006 en opvolger van Paul Tagliabue. De laatste seizoenen krijgt hij steeds meer kritiek te verwerken over hoe hij zich opstelt boven de trias politica en dus feitelijk als een dictator regeert. Rechtzaken met NFL quarterback Tom Brady and Baltimore Ravens running back Ray Rice (zou hij ooit de CTE-diagnose krijgen?) hebben zijn populariteit aardig om zeep geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *