Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Browns hebben het definitief opgegeven

Het was, is en blijft een zooitje in Cleveland. Na vijf wedstrijden werd rookie Deshone Kizer geslachtofferd als quarterback. Zijn opvolger is na één wedstrijd teruggezet naar derde quarterback en Kizer is weer starter. Hoofdcoach Hue Jackson denkt dat de rookie veel geleerd heeft in zijn speelronde als back-up. 

Een opmerking die de mentale gezondheid van Jackson in twijfel trekt. Zijn track record doet dat overigens ook. In 22 wedstrijden als hoofdcoach wist hij welgeteld één keer te winnen. Dit seizoen is het 0-6 en het is volledig uitzichtloos dat er dit jaar überhaupt één overwinning komt. Als Hue Jackson het einde haalt van het reguliere seizoen mogen we dit als nieuw wereldwonder beschouwen.

En laat in dat geval waarschijnlijk ook zien dat het technisch management het geloof heeft verloren, dat het ooit nog goed komt in Cleveland.

Kizer zal toch uit een ander vaatje moeten tappen, in vergelijking met zijn eerste vijf wedstrijden. Slechts de helft van zijn passes kwam aan. Hij gooide maar drie touchdowns, aangevuld met negen interceptions. Ongeëvenaard op dit moment in de NFL. Over de grond liep hij nog twee scores binnen, maar had hij ook drie fumbles. De Browns stonden in alle vijf wedstrijden géén enkele keer op voorsprong in de wedstrijd.

De enige kans die de Browns nog hebben is als LeBron James besluit shoulder pads aan te trekken. Anders blijft de oranje formatie zo troosteloos als een natie die niet naar het WK voetbal gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *