Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Georgia Dome (bijna) met de grond gelijk gemaakt

De Georgia Dome is niet meer. Het decor van de fraaie Super Bowl tussen Tennessee Titans en St Louis Rams werd maandag met de grond gelijk gemaakt. Explosieven zorgde ervoor dat er van het bouwwerk niets dan gruis overbleef. Alhoewel…

De Georgia Dome ging maar met moeite naar de vlakte. Zelfs nadat de explosieven hun werk hadden gedaan bleven twee muren fier overeind staan in het immense bouwwerk. Volgens het bouwbedrijf worden deze twee muren nu handmatig vernield.

De Dome werd in 1992 in bedrijf genomen en was onder andere gastheer voor de Atlanta Falcons en het footballteam van Georgia State. De Atlanta Hawks kwamen 74 keer uit in de overdekte bubble, dat ook dienst deed als voetbalstadion en als concert-venue.

De implosie werd uiteraard live in beeld gebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *