Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Mike McCoy ook te min als offensive coordinator

Zes wedstrijden op rij verliezen? Dat gaat geen enkel sportteam in de koude kleren zitten en zeker niet als dat sportteam ook nog hoge verwachtingen had voor het seizoen. In een poging het tij te keren hebben de Denver Broncos dan ook offensive coördinator Mike McCoy de laan uit gestuurd.

Het is de tweede keer in negen maanden tijd dat McCoy bij het vuilnis wordt gezet. In februari tekende hij nog zijn ontslagpapieren bij de San Diego Chargers, na vier seizoenen aan het roer. Saillant is dat McCoy zijn baantje als hoofdcoach had verdiend, door in zijn eerste werkperiode bij de Broncos tussen 2009 en 2012 hoge ogen te gooien.

McCoy wordt vervangen door Bill Musgrave. Dat is een tikkeltje raar, omdat Musgrave de quarterback coach was die de quarterbacks van de Broncos niet aan de praat kreeg. Het is te hopen voor hoofdcoach Vance Joseph dat hiermee iemand wordt gekieteld, anders is het snel gedaan met zijn baantje als eindverantwoordelijke.

Voor oud-Admirals fans die het zich afvragen: ja, dit is nog steeds dezelfde Mike McCoy die in 1997 quarterback was van de Amsterdam Admirals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *