Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Herald Coolbergen teammanager Dutch Junior Lions

Bondscoach Wouter van den Boogaard van de Dutch Junior Lions is bezig met het samenstellen van zijn staf. En alhoewel hij pas na medio december meer tekst en uitleg wil geven over de coordinatoren en position coaches die samen met hem de klus moeten klaren, heeft hij wel alvast één naam laten vallen: Herald Coolbergen wordt de teammanager die ervoor zorgt dat het de Dutch Junior Lions aan niets ontbreekt.

Coolbergen heeft bewust voor een samenwerking met de Dutch Junior Lions gekozen: “Ik doe veel voor Tilburg Wolves en zie dat de jeugd een belangrijk onderdeel is van de vereniging. Ik ben in contact gekomen met de Dutch Junior Lions tijdens de kwalificatie in Almere en heb toen zo genoten van de inzet van de groep, dat wij meteen de voordelen zagen toen er een oproep kwam voor een locatie voor de AFBN Academy. Doordat wij de eerste locatie waren, hebben wij als vereniging veel gedaan voor de Academy en waarschijnlijk ben ik door deze inzet in beeld gekomen.  Ik ben van mening dat onze jeugd het verdient om een nationaal team te hebben. Dit zet de jeugd op scherp, zodat ze hard trainen om ook bij de besten van Nederland te horen. Dit helpt uiteindelijk ook de vereniging. We zijn bezig om football weer op de kaart te zetten in Tilburg en dat lukt alleen als je een volwaardige competitie hebt in Nederland. Daarvoor wil ik me graag inzetten en daarom heb ik ja gezegd tegen de functie.”

Wouter van den Boogaard is te spreken over de keuze: “Herald heeft ons fantastisch ondersteund tijdens de Academy-dagen en zit zelf in het organiseren van events. Het is dus een natuurlijke fit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *