Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Massale vechtpartij legt Broncos – Raiders lam

Een massale vechtpartij tussen spelers van Denver Broncos en Oakland Raiders heeft gisteravond geleid tot een ‘rode kaart’ voor de aanstichters: Raiders wide receiver Michael Crabtree en Broncos defensive back Aqib Talib.

Het is niet de eerste keer dat beide kemphanen naar de grond gaan met elkaar. Vorig seizoen gingen beide spelers al met elkaar op de vuist, nadat Talib een gouden ketting van Crabtree van de nek af had getrokken. Kennelijk had Crabtree er niet over nagedacht de ketting deze editie van Broncos-Raiders af te doen, want ook nu wist Talib zijn hand op het sieraad te leggen en het goud af te rukken.

Een onschuldig block was de oorzaak van de hernieuwde battle tussen de receiver en de defensive back. De schermutseling sloeg al snel over op de rest van beide teams. Crabtree en Talib werden echter van het veld gestuurd, omdat ze elkaar knock out probeerden te slaan. Talib was hierbij duidelijk in het voordeel: de verdediger had zijn helm nog op, terwijl hij die van de aanvaller al van het hoofd had gerukt.

In beelden zag dat er zo uit:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *