Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steelers linebackers afgevoerd tijdens Monday Night

Steelers linebacker Ryan Shazier beleefde vannacht angstige momenten, toen hij na een tackle in de Monday Night Game tegen Cincinnati Bengals naar de grond viel en zijn benen niet meer voelde.

Shazier zette de tackle in op receiver Josh Malone, maar gebruikte hierbij per ongeluk zijn hoofd. Shazier viel naar de grond en verstijfde, terwijl hij op de grond lag zag je hoe hij zijn vingers probeerde te bewegen. Pogingen om zijn benen ook in beweging te krijgen waren niet succesvol.

De spelers van beide partijen waren duidelijk aangeslagen na het voorval, alhoewel er ook daarna nog enkele pittige klappen werden uitgedeeld in de rivalry. Pittsburgh won de wedstrijd uiteindelijk met 23-20.

Direct na de wedstrijd werd coach Mike Tomlin onder politie-escort naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd inmiddels vastgesteld dat Shazier een kneuzing aan de rugwervel heeft opgelopen  en waarschijnlijk geen blijvende lichamelijke schade overhoudt aan de botsing. Mentaal blijft deze klap waarschijnlijk nog wel even in de herinnering zitten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *