Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Eli Manning weer quarterback New York Giants

Eli Manning start aankomende zondag voor de New York Giants tegen de Dallas Cowboys. Maar zijn streak van 210 achtereenvolgende basisplekken is ten einde.

Interim-hoofdcoach Steve Spagnuolo knoopte dinsdag, een dag na zijn aanstelling, de knoop door. Eli Manning geeft het team de beste kans om de wedstrijd te winnen. En dus is Geno Smith, die vorige week nog mocht opdraven tegen de Oakland Raiders, weer naar de bank verwezen.

Smith zelf is daar allerminst gelukkig mee: “Geen enkele competitor zou hier vrede mee hebben. Ik heb veel respect voor hoofdcoach McAdoo dat hij deze keuze heeft durven maken. Ik hoef geen sympathie, ik ben bestand tegen alles dat op mijn pad komt. Deze beproevingen en uitdagingen bereiden mij voor op iets groters, ik zie er het positieve van in. Ik kijk uit naar de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *