Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Warren Moon’s ‘Grab them by the pussy’ leidt tot #MeToo

De #MeToo vonk is overgeslagen naar de NFL en heeft een Hall of Fame quarterback in de greep. Warren Moon, oud-quarterback van ondermeer de Houston Oilers en de Minnesota Vikings, zou zich vergrepen hebben aan zijn assistent. Moon heeft enkele weken verlof aangevraagd van werkzaamheden om even op adem te komen.

Volgens de officiele papieren van de rechtbank heeft de 32-jarige Wendy Haskell de Hall of Famer aangeklaagd. Haskell begon in juli met werkzaamheden voor het bedrijf waar Moon mede-eigenaar van is en kon sindsdien de handen niet van Haskell af houden.

In een statement geeft de dame aan dat Moon haar een keer bij het kruis heeft gegrepen tijdens een business trip in Seattle. Ook zou de spelverdeler haar gedwongen hebben de hotelkamer te delen gedurende de reisavonturen en geeist hebben dat ze een string droeg tijdens werkzaamheden.

Ook vermeldt de #MeToo aanklacht dat Moon tijdens een trip naar Mexico het badpak van Haskell had uitgetrokken, nadat hij haar drankje had voorzien van drugs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *