Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Opnieuw seksuele misdragingen NFL-sterren

Nog geen week nadat bekend werd dat Warren Moon een tijdje vrijaf heeft van werk vanwege ‘sexual harassment’-aantijgingen, zijn er opnieuw enkele bekende koppen aangeklaagd.

Een ex-medewerker van de NFL Network, Jami Cantor, beschuldigt een zestal medewerkers van de show dat ze haar onheus hebben bejegend. Vijf van de zes aangeklaagden zijn voormalig NFL-sterren: Marshall Faulk, Heath Evans, Ike Taylor, Warren Sapp en Donovan McNabb. De zesde is producer Eric Weinberger.

De aanklachten zijn nogal gedetailleerd. Zo zou Weinberger naaktfoto’s van zichzelf hebben gestuurd en zijn scrotum tegen de schouder van Cantor aan hebben geduwd. Taylor stuurde niet alleen naaktfoto’s, maar ook filmpjes van hem masturberend in de douche.

Faulk zou seksueel getinte vragen hebben gesteld over het favoriete seksstandje van Cantor en of ze bekwaam was in orale seks. Ook zou hij haar hebben betast aan borsten en billen. Naarmate de tijd vorderde zou Faulk steeds agressiever zijn geworden, tot het punt dat hij haar tegen de muur aan zette en haar met de broek op de knietjes vroeg hem te pijpen.

Overigens kan het zo zijn dat het werk van Cantor een revanche is. Cantor werkte sinds 2006 bij het televisiestation als kledingadviseuse, maar werd daar onlangs ontslagen omdat ze kleren zou hebben gestolen.

Faulk, Evans en Taylor zijn gedurende het onderzoek in ieder geval naar huis gestuurd. Wij zijn benieuwd welke voormalig NFL-ster zo slim is om aan te voeren dat CTE de oorzaak is van zijn handelen. De beerput is pas net open, dames en heren, verwacht meer aanklachten de komende weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *