Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aanmelding AFBN-ledenadministratiesysteem vertraagt website

Sinds een aantal seizoenen werkt de AFBN met een online ledenadministratiesysteem. Dit ledenadministratiesysteem (e-AFBN) zorgt ervoor dat de kleine duizend leden van de sport geregistreerd staan. En dat ze spelerspasjes krijgen. Alles gaat volautomatisch en dat bespaart de bond een hoop manuren om alles handmatig in te kloppen. Het zorgt nu echter ook voor de nodige vertraging.

Het ledenadministratiesysteem is namelijk net zo sterk als de zwakste schakel, zo blijkt vandaag uit rondvraag van Gridiron. Het feit dat de website nog niet geupdate is met de standen en met het wedstrijdschema is namelijk direct terug te voeren naar het ledenadministratiesysteem.

De website en het ledenadministratiesysteem zijn namelijk gekoppeld. Dit betekent dat de AFBN met handen en voeten gebonden is als nog niet alle verenigingen zich ingeschreven hebben. Een aantal verenigingen heeft dit nog niet gedaan, ook omdat de AFBN vergeten was te communiceren dat het een samenhing met het ander. Dit is door meerdere bronnen bevestigd.

Nu de AFBN dat wel heeft gedaan, verwachten wij dat de standen en het schema snel online staan. Mocht u dit als bestuurder lezen en nog geen actie hebben ondernomen: doe dat dan alsjeblieft vandaag nog even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *