Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Andrew Luck kwam voor rehab naar Nederland

Het gonst op Facebook: Andrew Luck deed rehab voor zijn geopereerde schouder bij Veel Beter Fysiotherapie in Almere. De geruchtenstroom kwam op gang, nadat de quarterback van de Indianapolis Colts vorige week tijdens een persconferentie aangaf dat hij de afgelopen tijd in Nederland aan zijn herstel heeft gewerkt.

Bij Veel Beter Fysiotherapie kunnen ze het verblijf van Luck niet bevestigen. Eigenaar Camiel van Druten: “Helaas kunnen we niet ingaan op jouw vragen of je vragen beantwoorden.”

Op de website wordt wel gesuggereerd dat veel topsporters uit binnen- en buitenland in Almere worden behandeld. Van Druten: “We hebben onze eigen ontwikkelde visie en methodes. Toepassing is altijd afhankelijk van de problematiek van de specifieke klant.”

Een goed herstel van Luck is de sleutel voor het toekomstig succes van de Indianapolis Colts, die gisteren afscheid namen van Chuck Pagano als hoofdcoach. De nieuwe hoofdcoach zal graag willen weten of hij in 2018 een beroep kan doen op het wonderkind. Als het aan eigenaar Jim Irsay ligt wel. Volgens de eigenaar heeft Luck ‘hoge koorts om weer het veld in te gaan”.

Toch zijn die woorden niet op waarde in te schatten. De Colts lieten al eerder doorschemeren dat Luck aan het begin van speelseizoen 2017 klaar zou zijn om de wei in te gaan, maar die tijdlijn werd steeds verder opgeschoven. Luck gaf bij zijn persconferentie aan nog steeds niet pijnvrij te zijn. Hij gaf ook aan dat de rehab in Nederland zonder injecties en gekke behandelmethodes was. Gewoon rehab met ‘a bunch of people I trust’.

Hoe Luck deze vertrouwenspersonen is tegengekomen laat zich raden. Als kind was Luck een frequent bezoeker van Nederland en Duitsland. Hij groeide op als zoon van Olivier Luck, die de baas was van de World League of American Football met standplaats Frankfurt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *