Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Risky: Pink zingt volkslied tijdens Super Bowl

Met Pink die het volkslied mag zingen bij Super Bowl 52 wordt een risicootje genomen. Alecia Beth Moore heeft een kant als activiste en kan het platform van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld daarvoor best wel eens gebruiken. 

Knielende spelers zijn het verhaal van dit NFL-seizoen. Net nu het iets rustiger wordt zou het de NFL niet goed uitkomen als Pink tijdens het volkslied iets gaat doen omtrent het homohuwelijk of dierenleed. Twee thema’s waar ze zich al jaren openlijk voor inzet. Waarschijnlijk zal hiervoor wel een boeteclausule zijn opgenomen in het contract. Het volkslied tijdens de Super Bowl is toch heilig, maar ook zwaar uitvergroot. Een ideaal podium dus.

Daarnaast kan het zomaar een opstapje zijn naar de Halftime Show van volgend jaar. Lady Gaga liet zich tijdens haar vertolking van het volkslied tijdens Super Bowl 50 juist van een niet extravagante stijl zien en mocht zowaar een jaar later de Halftime Show doen. Play your cards right, Pink! Al zou het natuurlijk zomaar kunnen zijn dat de diva zich dit jaar al als gast-zangeres ‘uitnodigt’ in de show van Justin Timberlake in de rust. Iets wat voor de hand ligt, maar eigenlijk nauwelijks gebeurt tijdens de Super Bowl.

Al zou Pink zich best lenen voor een ’take 2′ van het ‘borst-stuk-incident’ van Justin Timberlake en Janet Jackson in 2004. De NFL speelt met vuur.

 

Met honderden andere American football-fans het Amerikaanse volkslied uit volle borst meezingen? Kom naar de Super Bowl Party in Hard Rock Cafe Amsterdam.
Scoor je tickets in het bestelformulier hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *