Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Familie Turner neemt Carolina Panthers over

Voor de playoffs werd bekend dat Carolina Panthers eigenaar Jerry Richardson het team te koop heeft gezet. Hierop kwamen geluiden binnen dat bekende sterren als basketballer Stephan Curry en rapper Diddy het team wel wilden kopen. Maar heeft iemand wel eens aan de familie Turner gedacht?

Norv Turner tekende vannacht een contract dat hem de nieuwe offensive coordinator van de franchise maakt. Hij is niet de enige Turner aan boord. Turner gaat in zijn nieuwe functie samenwerken met zijn zoon Scott, een quarterback coach die overkomt van University of Michigan. Daarnaast heeft de broer van Norv al een functie bij Carolina als offensive consultant en is neefje Cameron assistent-quarterback coach. Norv hoeft dus niet bang te zijn dat hij de eerste dagen op zijn nieuwe werk geen vrienden maakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *