Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Heerlijke NFL London-wedstrijden in 2018

De NFL heeft geluisterd naar de kritiek en enkele smakelijke hoofdgerechten neergezet voor de NFL-wedstrijden die in 2018 in London plaatsvinden. De league maakte de line-up gisteren bekend en daaruit blijkt dat Jon Gruden op weg is naar Engeland.

Op 14 oktober mag Gruden de eer van de Black & Silver verdedigen tegen Seattle Seahawks, een aangename pot van twee teams die afgelopen seizoen tevergeefs een gooi deden naar de playoffs. Maar de matchup van Gruden tegen Pete Carroll, gecombineerd met de onderliggende verhaallijn dat Marshawn Lynch hier mogelijk tegen zijn oude team speelt, maakt dit een wedstrijd om van te smullen. Bovendien vindt de wedstrijd voor het eerst plaats in het nieuwe Tottenham Hotspur-stadion. Speciaal daaraan is dat met de ontwikkeling van de logistiek rekening is gehouden met de richtlijnen van de NFL, een beetje zoals het MLB-honkbalstadion dat in Hoofddorp staat. Met een capaciteit van 61.559 wordt dit zeker een wedstrijd om te zien.

De andere twee wedstrijden die in London plaatsvinden, worden ‘gewoon’ op Wembley gespeeld. Frappant hieraan: van de vier deelnemers zijn er momenteel drie high-flying play-off kandidaten met de matchup Philadelphia Eagles-Jacksonville Jaguars en Tennessee Titans. Tegenstander van Tennessee is Los Angeles Chargers, een team dat afgelopen seizoen hoge ogen gooide, maar mathematisch werd uitgeschakeld voor het naseizoen. Speeldata 21 en 28 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *