Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Philadelphia Eagles oefenen Justin Timberlake Halftime Show

De twee strijdende partijen in Super Bowl LII zijn al een paar dagen in Minnesota en hebben sinds woensdag ook de eerste trainingen achter de rug. Zowel de New England Patriots en de Philadelphia Eagles lieten zien met focus toe te werken naar de meest belangrijke wedstrijd van zondag 4 februari. De Eagles onderbraken de training voor een lange tijd. Hoofdcoach Doug Pedersen had daar alle reden toe.

In tegenstelling tot normale NFL-wedstrijden duurt de rust tijdens Super Bowl LII namelijk een klein half uur. “Ik vind het belangrijk dat onze jongens beseffen hoe lang dat eigenlijk is,” verklaarde Pedersen na de training. “Normaal krijgen we 13 minuten en stormen we weer naar buiten, maar nu is het dubbel zo lang en je lichaam kan in die tijd behoorlijk afkoelen. Ik wil dat de jongens daar rekening mee houden en gefocust blijven. De tijd kunnen we namelijk goed gebruiken om onszelf op te laden. Coaches kunnen coaches en de spieren weer opwarmen voordat we weer naar buiten gaan. Op deze manier weten ze zondag precies hoe het gaat.”

De halftime-simulatie had wel effect. “De tweede helft van de training was sloppy, dus dat zullen we adresseren. Het is een punt van focus, zodat het zondag in ieder geval niet gebeurt.”

 

Super Bowl LII in Minneapolis, Minnesota, op 4 februari kun je kijken met honderden andere NFL-fans. Gridiron organiseert namelijk weer de enige officiele Super Bowl Party van Nederland in het Hard Rock Cafe Amsterdam. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Bestel je tickets via het formulier hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *