Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Russell Wilson geruild naar New York

De Texas Rangers hebben de rechten van NFL-quarterback Russell Wilson verpatst aan de New York Yankees. Dit betekent dat de ploeg uit de Big Apple nu beschikt over zijn ziel, mocht de quarterback zich bekeren tot Major League Baseball.

Wilson was een gezegend honkballer en droomde ervan een ’two-sports-athlete’ te worden. Hij werd gedraft door Colorado Rockies en bracht twee seizoenen door in de farmleague, alvorens voor football te kiezen.

Vanwege de bijkomende publiciteit besloten de Rangers hem in 2013 te draften. Wilson kwam naar trainingskamp, sprak wat met het team en de media kwam in groten getale opdagen. Dat is ook het plan voor de New York Yankees. “Football is mijn passie en daar verdien ik mijn brood mee, maar honkbal is een groot deel van wie ik ben en waar ik vandaan kom,” zei Wilson. “Ik heb veel van de sport geleerd, dat ik nu nog gebruik in mijn football-loopbaan, zowel mentaal als fysiek. Ik zal de Rangers altijd dankbaar blijven voor dit thuis en ik zal zeker omarmen dat ik nu een New York Yankee ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *