Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bestuurslid Technische Zaken AFBN wisselt ter zijner tijd

Rene de Jong is nog even bestuurslid Technische Zaken bij de AFBN, totdat er een vervanger beschikbaar is. Het bestuurslid kiest er daarna voor de portefeuille Verenigingszaken op te pakken. Die mogelijkheid bestaat, omdat zittend bestuurslid Edwin van den Brink tijdens de meest recente ALV zijn portefeuille heeft ingeleverd.

Dit is door een woordvoerder van de bond vandaag bekendgemaakt. De bond onderstreept dat De Jong niet twee functies tegelijkertijd op pakt.

Daarnaast heeft bestuurslid Max de Haas op de Algemene Ledenvergadering  op 10 februari aangegeven zich alleen nog maar met de financiële perikelen bezig te houden. In de praktijk betekent dit dus dat hij invulling gaat geven aan zijn functie, zoals dat oorspronkelijk was bedoeld. De Haas vergaarde tijdens zijn rol her en der ‘projects on the side’, maar die jasjes wil hij nu afgooien.

Geïnteresseerd in een functie binnen het bestuur? Meld je dan aan via het bondsbureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *