Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Jordy Nelson duwt Michael Crabtree richting andere Harbaugh

Eén van zijn beste seizoenen speelde wide receiver Michael Crabtree onder Jim Harbaugh tijdens het Super Bowl-jaar van de San Francisco 49ers in 2012. De finale ging echter verloren tegen Baltimore Ravens. Juist dié club, met broer John Harbaugh aan het roer, heeft Crabtree sinds gisteren onder contract.

Crabtree tekent in Baltimore op 30-jarige leeftijd een contract dat hem voor drie seizoenen aan de club verbindt. De receiver verdient in die periode 21 miljoen dollar. De Ravens waren het eerste team dat Crabtree een belletje gaf, toen hij er bij de Oakland Raiders uitgeflikkerd werd. Crabtree was daar overbodig geworden door de komst van Green Bay Packers-wide receiver Jordy Nelson.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *