Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

André Schleeman defensive coordinator Dutch Lions

Nieuwe Dutch Lions bondscoach Michael William heeft zijn eerste belangrijke pion toegevoegd aan zijn coaching staff. William stelt André Schleeman aan als defensive coordinator voor het nationale American football-team. Dit maakte hij afgelopen weekend bekend tijdens de AFBN coaching clinic.

Schleeman was vanaf het eerste seizoen van de Kiel Baltic Hurricanes in 1998 betrokken bij het GFL-team. Als speler blonk hij uit als linebacker, waarna hij als coach verschillende posities bekleedde. Recentelijk was de voormalig linebacker hoofdcoach van de Hamburg Huskies en de Lubeck Cougars. Hij coördineerde daarnaast ook behoorlijk wat AFVD coachopleidingen.

Schleeman is in het dagelijkse leven coördinator wegenbouw voor de gemeente Molfsee. Tijdens de coaching clinic gaf hij echter een presentatie over het lezen van pre-snap en post-snap aanvalstactieken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *