Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans gaan naar kunstgrasveld

Medio mei hebben de 010 Trojans zeer positieve gesprekken gevoerd met Ingrid Michielsen (Projectmanager Sport en Cultuur en Stadsontwikkeling), Bart Gaell (Manager Buitensport en onderhoud bij Sportbedrijf Rotterdam) en Kitty Kalkman (Verenigingsadviseur bij Rotterdam Sportsupport). Tijdens deze gesprekken is besloten dat met ingang van februari een kunstgrasveld op Sportpark Olympia gereedgemaakt wordt voor American Football.

De Trojans waren in de markt voor een nieuw hoofdveld, omdat het huidige veld werd gehuurd van BZC. De samenwerking tussen de clubs liep niet vlekkeloos en onlangs zadelde BZC de American football-club op met een forse huurverhoging.

De Trojans voegen zich bij Amsterdam Crusaders, Arnhem Falcons en Groningen Giants als clubs met een kunstgrasveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *