Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tulip Bowl XXXIV op 8 juli op Sportpark Sloten

De Tulip Bowl wordt op zondag 8 juli gehouden op Sportpark Sloten. Het nieuwe kunstgrasveld van de Amsterdam Crusaders is die dag het strijdtoneel van het Nederlands kampioenschap. De finalewedstrijd start om 16:00 uur.

De Tulip Bowl vormt zo de apotheose van een weekend dat bol staat van American football-finales. Op zaterdag 7 juli begint namelijk het footballgeweld al in de late morgen. De finale van de Cadets begint om 11 uur en wordt opgevolgd met de finale van de Eerste Divisie, de Runners’ Up Bowl.

In de avond zijn de Amsterdam Crusaders gastheer op het eigen veld voor de Poolse Wroclaw Panthers.

Zondag beginnen de Flag Finals al voor dag en dauw, terwijl om 13 uur de Dyan Kralt Bowl nog het enige obstakel is, voordat om 16 uur de Tulip Bowl aanvangt. Vier teams zijn momenteel nog in de running voor een finaleplek. Lightning Leiden speelt aankomend weekend tegen Lelystad Commanders, Arnhem Falcons gaat op bezoek bij Hilversum Hurricanes.

Kaartverkoop gaat als het goed is morgen los. Er zijn losse kaarten voor beide finaledagen, maar er zijn ook combitickets waarmee je alle wedstrijden tijdens het weekend naar binnen kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *