Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Runners’ Up Bowl: Den Haag Raiders – Amsterdam Crusaders 2

Amsterdam Crusaders speelt volgend seizoen wellicht weer in de Eredivisie. Niet omdat het eerste team van de Amsterdammers klaar is met Europa, maar omdat het tweede team kans maakt op een promotie. De Crusaders wonnen vandaag met 27-7 van Flevo Phantoms en krijgen op zaterdag 7 juli een kans op een kampioenschap.

Tegenstander op Sportpark Sloten is die dag Den Haag Raiders ’99. De ploeg uit de Residentiestad bleek vandaag op eigen veld te sterk voor Groningen Giants. Mede dankzij de sterke receivers en een ferme verdediging werden de bezoekers op een lange busreis terug naar huis gestuurd. Einduitslag 27-13.

Het is de tweede keer dat Den Haag Raiders kans maakt op een promotie. Vorig seizoen moest men het kampioenschap en de promotie echter aan Lelystad Commanders laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *