Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Nederlandse bondscoach duikt op in België

Wouter van den Boogaard lijkt op weg naar Ostend Pirates. Sterspeler Nick Vanhee laat dat doorschemeren in een interview met het Nieuwsblad uit België.

Het treffen tussen Ostend Pirates en Izegem Tribes is de aanleiding voor het interview. Hierin geeft hij aan: “Volgend seizoen krijgen we met Wouter Van den Bogaert een nieuwe Nederlandse coach.”

Alhoewel de schrijfwijze nog wat te raden laat, lijkt de bondscoach van de Dutch Junior Lions dus weer op clubniveau te willen opereren. Daarmee kruipt het bloed waar het niet gaan kan voor Van den Boogaard, die eerder op clubniveau al aan het roer stond van 010 Trojans en Arnhem Falcons.

Van den Boogaard was in zijn functie als bondscoach ook een jaar lang verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de AFBN Academy. Deze taken heeft hij overgedragen, alhoewel hij zondag 1 juli nog wel verantwoordelijkheid neemt over de begeleiding van de offensive line als de karavaan neerstrijkt in Eindhoven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *