Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Belgian Barbarians strooien zout in wond met aankondigingsposter

De Belgian Barbarians zijn de promotiecampagne rondom de wedstrijd tegen Dutch Lions in november voortvarend begonnen. Het team heeft een reeks aan combines en tryouts en trainingen aangekondigd en ook de marketingcampagne is nu gestart. Die campagne zal in Nederland echter niet lekker vallen.

 

Prominent op de aankondigingsposter van het nationale team staat namelijk één van de meest vooraanstaande Dutch Lions uit de Nederlandse geschiedenis. Zoals menig Nederlandse footballfan weet is deze prominente persoonlijkheid, Kevin Bourne, vanwege een scala aan problemen echter geen onderdeel meer van het nationale team.

Wie er wel onderdeel uitmaakt van het nationale team dat in november afreist naar Brussel is momenteel een mysterie. Wellicht dat de Barbarians daarom een foto gebruikten van de meest iconische Dutch Lion van de afgelopen jaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *