Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bondscoach Dutch Lions kondigt vervolgstappen aan

Als een donderslag aan heldere hemel heeft bondscoach Michael Williams van de Dutch Lions zondagavond vervolgstappen aangekondigd om het nationale team weer terug op de kaart te zetten.

Na zondagavond weten we dat de Lions op zaterdag 8 september een Open Full Training Camp in Amsterdam hebben. Bovendien weten we welke coaches de verschillende functies binnen de coaching staff van de Lions bekleden.

De staf heeft internationale ervaring op gebied van NFL, NFL Europa en CFL. De coaching staff kent weliswaar geen enkele Nederlander, maar een kniesoor die daar nu nog op let. Naast Williams en de al eerder aangekondigde defensive coordinator Andre Schleemamm, bestaat de staf ook uit wide receiver coach Jon Horton. Horton is als voormalig hoofdcoach van Maastricht Wildcats en Alphen Eagles wellicht de bekendste naam van het stel.

Coach Tony Moore neemt de defensive backs voor de rekening en heeft speelervaring in de NFL bij de Green Bay Packers en de Carolina Panthers. Brandon Collier zal de defensive linemen begeleiden en kan bogen op ervaring bij de Philadelphia Eagles en de Winnipeg Blue Bombers.

Slawomir Rybarczyk, tenslotte, gaat de running backs begeleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *