Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Voorzitter Dominators genomineerd voor Sportvrijwilliger van het Jaar

Als er een keer een positief verhaal over een AFBN American football bestuurder valt te vertellen, dan verdient dat ook meteen een oproep om massaal op de beste man in kwestie te stemmen. Ruud Heijsman, de voorzitter van de Utrecht Dominators, is genomineerd voor Sportvrijwilliger van het Jaar in zijn stad.

Tijdens het jaarlijks Sportprijs Gala op woensdag 13 februari 2019 in Jaarbeurs Utrecht worden de winnaars bekendgemaakt. Stemmen kan hier! Tot en met 7 februari zijn de stembussen open.

Mogelijk spelen de Utrecht Dominators aankomend seizoen Eredivisie. Een eerder competitieschema werd via een spoed-ALV teruggefloten. Aangezien de Eredivisie volgend seizoen uit acht teams dient te bestaan, zou het zomaar kunnen dat de Dominators naar boven gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *