Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Akwasi Mensah op Super Bowl Party

Wie naar de Super Bowl Party in ‘Het Sieraad’ komt, kan zomaar een voormalig NFL Europe Player of the Week tegen het lijf lopen. Ook linebacker Akwasi Mensah is namelijk aanwezig bij het mooiste feest van het jaar.

Mensah ontpopte zich in 2007 als hét American footballtalent van Nederland. De Amsterdammer werd in dat seizoen uitverkozen tot NFL Europe Player of the Week voor zijn 10-tackle bijdrage in de uitwedstrijd van Amsterdam Admirals tegen Berlin Thunder.

Voormalig Admirals-speler Akwasi Mensah kondigde zes jaar geleden via Gridiron zijn terugkeer naar de footballvelden aan. De speler werd in 2011 gediagnostiseerd met diabetes type 1, maar speelde nog enkele verdienstelijke jaren op Europees niveau met de Amsterdam Crusaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *