Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN Eredivisie presenteert eigen logo

De AFBN Eredivisie start aankomende zaterdag in de wetenschap dat het een nieuw jasje aangemeten heeft gekregen. De hoogste officiële footballdivisie van Nederland presenteerde gisteren namelijk een nieuw logo.

Het nieuwe logo oogt fris. De E vormt de veter van een American football en is ontworpen door Nedzad Serhatlic. Roy van Damme namens marketingbureau Spinn Sports meldt: “Wij hebben deze laten maken omdat we deze divisie een merk willen laten worden en hierdoor gerichter proposities kunnen samenstellen voor potentiële partners. Het is het hoogste niveau in Nederland en daar willen we wat moois van maken. Uiteindelijk hopen we hiermee vervolgens -of tegelijk nog mooier- de sport naar een hoger plan te tillen.”

De Eredivisie start zaterdag om 19:00 uur in Groningen. De Groningen Giants nemen het deze avond op eigen veld op tegen Flevo Phantoms. Beide formaties behoorden vorig seizoen tot de Eerste Divisie en promoveerden zonder kampioen te worden naar het hoogste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *